Torbalı’da Galatasaray taraftarlarını tek çatı altında toplayan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, dev kampanyaya imza attı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle dernek faaliyetlerinin sınırlandırılması sebebiyle üyeleriyle maç izleyemeyen dernek bu yıl için özel kampanya başlattı. Pandemi nedeniyle insanların alım gülerinin düşmesi nedeniyle elini taşın altına koyan dernek, üyelerine bu yıl maçları 13 kuruşa izlettirecek. Derneğe üye olan ya da üyeliğini yenileyenler sezonun tüm maçlarını bir defaya mahsus vermek üzere 100 lira karşılığında bütün maçları izleyecek. Bu da bütün sezon maçlarını böldüğümüzde maç başına 13 kuruşa denk geliyor. Bu büyük kampanyadan Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takım taraftarları da yararlanabilecek.

MAÇ KEYFİNİ GALATASARAYLILARLA BİRLİKTE YAŞAYIN

Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, yaptığı açıklamada “13 kuruşa evet yanlış duymadınız 13 kuruşa aile boyu Bein Sport’ta yayınlanan derbiler dahil tüm maçlarını izleyebileceğiniz bir mekan var mı bu ülkede? Bizce yoktur. Arkadaşlar bugün itibariyle Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği olarak 34 bin liralık yayın anlaşmasını yapmış bulunuyoruz. Bu haftadan itibaren tüm maçları yayınlıyoruz. Biz bu taşın altına yine elimizi koyduk ve diyoruz ki gelin Galatasaray ailesi olarak Derneğinize sahip çıkın. 100 liraya üye olun üyeliğinizi yenileyin, eşlerinizle, kızlarınızla 12 yaşa kadar erkek çocuklarınızla ücret ödemeden maç keyfini Galatasaraylılarla birlikte yaşayın” dedi.

KAMPANYA 1 EYLÜL’DE SONA ERİYOR

Hep birlikte sarının kırmızısında buluşalım diyen Akın, “34 bin liraya imza attık bugün biz kişi başı fahiş maç ücretlerinden derbi fiyatlarından uzak durun diyoruz 100 liraya sezonun tüm maçlarını aile boyu Galatasaray ailesinin içinde birlikte olalım birlikte izleyelim diyoruz. Kaçak yayın yapıp emek hırsızlığı yapanların Galatasaray’dan çalmasına göz yummayın diyoruz. Biz Galatasaraylıyız diyoruz. Fahiş maç ücretleri ödemeyin tüm maçlar dahi maç başı 13 kuruşa ailecek hiçbir yerde bulamayacağınız bir imkanı Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimi olarak ve yönetim kurulu başkanı olarak diyoruz ki gelin üye olun üyeliğinizi yenileyin 100 liraya sezon sonuna kadar tüm maçları aile boyu 13 kuruştan izleyin. Sabah 08:00’dan gece 24:00’a kadar dernekteyiz. Kampanyamız 1 Eylül’e kadar devam edecek. Yayınımız ise bu haftadan itibaren derneğimizde mevcuttur. Tüm sarıya kırmızı diyenleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.