Son zamanlarda özellikle gıda sektöründe işletme sayısı Torbalı’da artarken bunlar arasında yer alan bir restoran hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken, Taşkesik yakınlarında bulunan Peysan Doğa Restaurant’ta vatandaşlar kuşların cıvıltıları arasında yemek yiyip, yakınlarıyla unutulmaz vakit geçiriyor. Torbalı ve Bayındır’ın tanınmış esnaflarından olan Ümit Yürik tarafından işletilen Peysan Doğa Restaurant, yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

KASAP FİYATINA PİŞMİŞ ET

İzmir’in en büyük kahvaltı salonu ve restorandı olan Peysan Doğa Restaurant, ekolojik havasıyla doğa severlerin adresi haline gelecek. 15 dönüm alan üzerinde yer alan tesis, özellikle hafta sonları ‘Nerede kahvaltı yapalım?’ sorusunun yanıtı olacak. Ailesi ve dostlarıyla hoş vakit geçirmek isteyenlerin soluğu aldığı tesis, aynı zamanda doğun günü ve iş toplantıları gibi birçok özel güne de ev sahipliği yapacak. Hafta sonları sıcak kahvaltının da yer aldığı tesiste, müşteriler için özel bölümler de bulunuyor. Dileyenin Yörük çadırında dileyenin kamelyalarda ya da ağaç altlarındaki masalarda oturduğu mekanda fiyatlar da çok uygun. Neredeyse kasaptan alınan çiğ et fiyatlarına pişmiş et yeme fırsatı bulan konuklar kilo ile bol bol lezzetleri tüketiyor. Bu haftaya özel kampanyası da olan Peysan’da, 1 kilo köfte 70, 1 kilo sucuk 80, 1 kilo antrikor 120, 1 kilo pirzola 120 1 kilo külbastı 120, 1 kilo kuzu şiş 120 ve 1 kilo kuzu beyti 120 liradan müşterileriyle buluşacak.

EN İYİ TAT EN İYİ FİYAT

Tüm Torbalılıları lezzetlerini tatmaya beklediklerini ifade eden Ümit Yürik, “Tamamen doğal ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. Fiyatlarımız oldukça uygun. Alanımız geniş. Kapalı ve açık yerlerimiz ile hizmet veriyoruz. Ayrıca çocuklar için oyun alanımız da var. Kısıtlama süresince cumartesi günleri açığız. Kahvaltı ve ızgara çeşitlerimizde hem en iyi tat hem de en iyi fiyat garantisi veriyoruz. Torbalı’ya sadece dakikalık mesafedeyiz. Dileyenler bizden 0 532 520 04 49 numaradan rezervasyon ve konum bilgisi alabilir” dedi.