İstanbul’dan kurduğu temaslarla değeri milyonlarca lirayı bulan ve aşan araçları Torbalı’ya getirten Torbalılı Genç Girişimci Emre Toğrul, markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Araç sektöründe farkını gösteren genç girişimci, bu kez inşaat sektöründe farkını göstermeye başladı. İnşaat alanında her türlü çalışmaya yaptıklarını ifade eden Emre Toğrul, Torbalı’da iç ve dış olmak üzere her türlü inşaat çalışması yaptıklarını ifade etti. Toğrul, bölgenin en iyi olmak için 2 iç mimar ve 1 inşaat mühendisi ile çalıştığını belirtti.

İNŞAAT ADINA HERŞEY

Yaptığı işlerle her zaman takdir toplayan ve girişimciliği ile ilçeye her zaman yenilikler kazandıran Emre Toğrul, yeni yerine taşındı. Ertuğrul Mahallesi 3103 sokak üzerine taşınan Toğrul, “Yeni projelerimizi ve çalışmalarımızı artık bu noktada devam edeceğiz. İlçemize yenilikler kazandırmak adına çalışıyoruz. Son zamanlarda inşaat alanında her türlü çalışmayı yapıyoruz. İç dış dekorasyon, tavan, asma gibi her türlü tadilatı en ince noktasına kadar yapıyoruz” dedi.

KURUMSAL KİMLİK

Kurumsallık kimliğe önem veren ve son günlerde yaptığı çalışmalarla ilçede Google üzerinde mavi tık alan firma olduğunu belirten genç girişimci, “Bizler kurumsallık adına her türlü çalışmamızı yapıyoruz. Firmamız, ilçede bir ilke de imza attı. Google arama motorunda firmamızın ismi yazıldığında mavi tık göre bilirsiniz. Bu kurumsallık kimliği kazanmış bir firma olduğumuzu gösterir. İnşallah daha iyi çalışmalar yapıp kurumsallığımızdan ödün vermeyiz” şeklinde konuştu.