Birlik Beraberlik Federasyonu Torbalı İlçe Başkanlığı faaliyetlerine hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta kurulan birliğin İlçe Başkanlığı’na İbrahim Demir atanmıştı. Torbalı’da ilk defa gerçekleşen bu kampanyaya vatandaşlar da yoğun destek verdiler. İlk günden onlarca ihtiyaç sahibi vatandaş Askıda Meyve-Sebze kampanyasından yararlandı. ESKİ Belediye Meydanı’nda bulunan Meydan Manav’daki kampanya devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleri ile kampanya daha da büyüyecek.

“BU ZOR GÜNLERİ BERABER ATLATACAĞIZ”

Millet olarak zor bir süreçten geçtiğimizi söyleyen İbrahim Demir, “Bir taraftan pandemi şartları, bir taraftan hayat pahalılığı böyle bir kampanya başlatmamıza vesile oldu. Evine meyve-sebze götürmekte zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Millet olarak bize düşen böyle zamanlarda yardımlaşma ve dayanışmayı artırmaktır. Biz de elimizden geldiği kadar, hayırsever vatandaşlarımızın da destekleri ile böyle bir kampanya başlattık. İhtiyacı olan vatandaşlarımız Meydan Manav’a gelip bu kampanyadan yararlanabilir. İmkanı olan vatandaşlarımızdan da kampanyamıza destek bekliyoruz. Bu zor günleri el birliği ile, hep beraber atlatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

KAMPANYA TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Demir’in Torbalı’da başlattığı kampanya diğer ilçelere de örnek gösterildi. Birlik Beraberlik Federasyonu Teşkilat Başkanı Tamer Bayrakdar tüm il ve ilçe teşkilatlarına çağrıda bulunarak, “Torbalı ilçe başkanlığımız tarafından sayın İbrahim Demir beyin başlattığı Askıda Sebze Meyve Kampanyası örnek alınacak bir organizasyondur. Diğer il ve ilçe başkanlarımızın da bu konuda hassasiyet göstererek İllerinde ve ilçelerinde benzer organizasyonlar ile İhtiyaç sahibi insanlarımıza dokunmak adına post model olmasını temenni ederiz. Emeği geçen ve geçecek her yol arkadaşlarımızın sayesinde oluşacak desteklerin hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.