Türkiye Cumhuriyeti’nin kader seçimi olarak nitelendirilen 14 Mayıs seçimleri öncesinde Torbalı’da Cumhuriyet Halk Partisi rüzgârı esiyor. Yaklaşık iki senedir sahada ve politik düzlemde etkili çalışmalar yürüten Övünç Demir liderliğindeki CHP Torbalı, bu çalışmaların meyvesini de toplamaya şimdiden başladı. İlçede bir biri ardına seçim ofisleri açan CHP Torbalı, bir yandan 60 mahallede ev, işyeri ve kahvehane ziyaretleri çalışmaları yaparken bir yandan ilçeye gelen milletvekili adayları ile buluşuyor bir yandan da hem eğitim hem politik çalışmalarına devam ediyor. Uzun yıllardır Torbalı’da yaşayan ve artık Torbalılı olan milletvekili adayı Sefer İpekli’nin de seçim çalışmalarına ciddi katkılar sunan CHP Torbalı, öte yandan da yurttaşların bayrak, pankart ve ev ziyareti gibi taleplerine cevap veriyor.

CHP TORBALI, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Yurttaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir mesai harcayan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, gün içerisinde yürütülen parti çalışmalara katılırken akşamları da Torbalı’nın mahallelerinde Belediye Başkanı Mithat Tekin ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli ile birlikte ev toplantıları düzenliyor. CHP Torbalı, bu yoğun çalışmaların karşılığında halkın olumlu tepkilerini ve desteğini topluyor. Her söyleminde iktidar iddiasını yineleyen CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, örgütüyle birlikte hem Cumhurbaşkanlığı oylamasında hem de parlamento oylamasında Torbalı tarihinin rekor oyunu çıkarmak için gece gündüz çalışıyor.

“TEŞEKKÜRLER TORBALI”

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, seçim çalışmalarının startının verilmesinin hemen ardından yurttaşların evlerine ve balkonlarına asabilmesi için 8 bin adet poster bayrak bastırdıklarını ve stoklarının tükendiğini bu nedenle 5 bin adetlik yeni bir sipariş verdiklerini duyurdu.  Demir, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; “Teşekkürler Torbalı! 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun evlere asılmak üzere bastırmış olduğumuz 8.000 adet posteri sizlerin yoğun ilgisi ile tükenmiştir. 5.000 adet daha sipariş verdik. Yarından itibaren ilçe binamızdan temin edebilirsiniz. Az kaldı! Geliyor gelmekte olan!” ifadelerini kullandı. CHP Torbalı’da bayrak stokunun tükenmesi de partiye olan yoğun ilginin en önemli kanıtlarından birisi olarak göze çarpıyor.

Vergiler için son gün 30 Kasım Vergiler için son gün 30 Kasım