21:15 - CHP’nin listesi adeta şampiyonlar ligi gibi
18:02 - İşte beklenen liste
12:38 - Terörist Torbalı’da yakalandı
15:06 - İşçilerin bu kaçıncı eylemi
13:16 - Uygur Soyer’in davetine katıldı
08:53 - Dolar/TL ne kadar oldu?
15:23 - Ziraat Odası’nda seçim bitti
13:14 - Girgin’’den sert açıklama: 2014’ün hesabını sorun
12:31 - Dev müsabakalar yarın
İsmail Uygur’un başkan adayı olmasıyla heyecanın tavan yaptığı CHP’de üyeliklerle hızlandı. Hemen hemen her gün üye olmak isteyenlerle dolan partide yeni üyelere rozet takılıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı adayını açıkladıktan sonra partide hareketlilik başladı. Parti tabanının istediği ve desteklediği İsmail Uygur’un aday olmasıyla heyecanın tavan yaptığı partide üyeliklerle hızlandı. Hemen hemen her gün üye olmak isteyenlerle dolan partide yeni üyelere rozet takılıyor. İlçe Başkanı Erol Günaydın partiye üye olan isimlere altı oklu rozeti takarak onlara ‘Hoş geldin’ diyor. Kapılarının herkese açık olduğunu CHP’nin hem Torbalı’da hem de Türkiye’de kucaklayıcı parti olduğunu ifade eden Günaydın, seçim çalışmalarına da start verdiklerini ifade etti.
ROZETLİ HOŞ GELDİN
CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’nda üye hareketliliği yaşanıyor. Partiye üye olmak isteyen isimler gerekli evraklarla parti binasının yolunu tutarken, parti yöneticileri rozetlerle yeni üyeleri kutluyor. Bunlar arasında yer alan ve bugüne kadar hiçbir siyasi partiye üye olmayan Filiz Köseler, “CHP’ye üye olduğum için mutlu ve gururluyum. Bu güne kadar hiçbir siyasi oluşumda yer almadım. Bundan sonra CHP bünyesinde yer alacağım. Partim için kapı kapı gezmeye hazırım.” ifadelerini kullandı.