21:15 - CHP’nin listesi adeta şampiyonlar ligi gibi
18:02 - İşte beklenen liste
12:38 - Terörist Torbalı’da yakalandı
15:06 - İşçilerin bu kaçıncı eylemi
13:16 - Uygur Soyer’in davetine katıldı
08:53 - Dolar/TL ne kadar oldu?
15:23 - Ziraat Odası’nda seçim bitti
13:14 - Girgin’’den sert açıklama: 2014’ün hesabını sorun
12:31 - Dev müsabakalar yarın
Fransa’da 84 kişinin ölümüne 150 kişinin yaralanmasına neden olan kanlı saldırıyı gerçekleştiren saldırganın kimliği resmen tespit edildi.
Fransız haber ajansı AFP, kimlik tespitini yapan polisin buna rağmen saldırganın ismini henüz açıklamadığını duyurdu. Ancak Rus resmi haber ajansı Sputnik, bu ismin Mohamed Lahouaiej Bouhlel olduğunu bildirdi. Saldırganla ilgili daha önceki haberlerde, 1985 doğumlu ve Tunus kökenli olduğu belirtilmişti.
“YANLIZ KURT” OLABİLİR
Fransız polisine göre, bu saldırgan ‘yalnız kurt’ da olabilir. Yani, kendi kendine radikalleşen ve DAEŞ’in ‘buraya gelmeyin’ olduğunuz yerde katliam yapın çağrısına uymuş bir kişi olabilir. Paris Başsavcısı François Molins ise yerel saatle 17.00’de basın toplantısı düzenleyecek.