Mahalle marketlerinin son yıllarda ürün yelpazesinde önemli değişikler olmaya başladı. Gelen talep doğrultusunda temel gıda ve temizlik malzemelerinin dışındaki ürünlerinde satışı yapılır hale geldi. Alpkent mahallesinde yeni açılan market ise kültürümüzde önemli bir yeri olan mahalle bakkalları ile süpermarket konseptini birleştirdi.

BU MARKETTE HERŞEY VAR

Sena-Zelal Ünsal ortaklığında kapılarını dün hizmete açan Ünsal Market, bölgedeki eksikliği giderecek. Bölgede yaşayanların ulaşım sorunu çekmeden kolaylıkla gidip geleceği bir marketin olmadığını fark eden iki genç girişimci tarafından açılan Ünsal Market, edilen dualarla hizmete girdi. Açılış nedeniyle lokma hayrı yapıldı. Ünsal Marketin ürün yelpazesin de temizlik, gıda, ev eşyaları başta olmak üzere istenilen her şey uygun fiyatta vatandaşın hizmetine sunuluyor. Markette raf ürünlerine ek olarak taze sebze ve meyvelerin satıldığı manav bölümü de bulunuyor.

BÖLGEDEKİ EKSİKLİĞİ GİDERDİLER

Marketin ortaklarından Sena Ünsal gelen talepleri değerlendirerek işletmelerini açtıklarını ifade ederek " Torbalı İZBAN istasyonuna giden 1045 sokak üzerinde market alışverişi yapılacak herhangi bir yer yok. Yeni yürüyüş yolunun açılması ve çevrede yeni binaların yapılmasıyla vatandaşların market alışverişlerini kolaylıkla yapabileceği işletmemizi hizmete açtık " dedi. Zelal Ünsal yaptığı kısa konuşmada “Marketimizin açılma sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Turcel Ahmet başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Marketimizde talep edilen her şey mevcut” dedi.