Her zaman kaliteli eğitimi hedeflediklerini belirten Uğur Kurs Müdürü Nurettin Bitikçioğlu “2019-2020 eğitim yılında da ilçedeki üniversite adayı öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Uğur Kabul Sınavına( UKS) 12 Ocak 2020 Pazar günü 4,5,6,7. 9. 10. ve 11. Sınıflara yönelik ücretsiz olarak uygulanacak” ifade etti.  Yapılacak olan sınavın tüm ülke genelinde yapıldığını ifade eden Bitikçioğlu, yapılacak deneme sınavı ile öğrencilerin Türkiye geneli ve il geneli başarı sıralamaları belirleneceğini söyledi. Bitikçioğlu, “Ülke genelinde yapılan deneme sınavlarında tüm öğrencilere analizli sınav sonuç karnesi verilecek olup öğrencilerin Türkiye geneli ve il geneli başarı sıraları belirlenecektir. Bu sınav ülkemizin başarı grafiğini ortaya koymada önemli bir veri kaynağı olacaktır. Sınava katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR UĞUR’A

Açıklamalarını sürdüren Bitikçioğlu, “UKS Türkiye Geneli bir ölçme ve değerlendirme sınavı olacak .  Daha iyi bir gelecek için öğrenciler şimdiden Uğur Kabul Sınavında yerini ayırmalıdır. Yapılacak sınav ile öğrenciler başarı düzeylerini öğrenecekler. Öte yandan yapılacak sınavın bir diğer avantajı ise, öğrencilerin sınavda göstermiş olduğu başarı ile eğitim bursu alabilmelerini sağlayacağız. Erken kayıt avantajlarıyla geleceklerine yön verecek öğrencileri belirleyeceğiz’’ dedi. “Uğur’la Başla Geleceği Yakala’’ sloganıyla bu sınavı uygulayacaklarını kaydeden Kurum Müdürü Nurettin Bitikçioğlu, sınava katılmak isteyen öğrencilerin Özel Torbalı Uğur Kurs Merkezinden sınav giriş kartı alması gerektiğini belirtti

SINAVA REKOR BAŞVURU

Geçen yıllarda sınava yoğun başvuru olduğunu ifade eden Bitikçioğlu, Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak kendi öğrencilerimizi de bursluluk sınavlarına alıyoruz. Her yıl kendilerini denesinler. Bu büyük katılımın içinde nerede yer aldıklarını bilsinler istiyoruz. Öğrencilerimizi o ulusal ölçekte kendilerini görmelerini istiyoruz. Bundan dolayı kontejanlar sınırlı olacağından UKS girmeyi düşünen öğrencilerimizin başvuru konusunda hızlı dvranmaları iyi olacaktır. ‘’dedi. Torbalı Bahçeşehir-Uğur Eğitim Öğretim Koordinatörü Yıldırım Baytekin, “Kararlı, azimli, araştıran, özgüveni yüksek ve başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Uğur Eğitim  Kurumları olarak,  eğitim kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden ve ‘Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır’ parolasıyla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi amaç edindik” dedi . 

UĞUR KURS KAZANDIRIR

Yıldırım Baytekin “2018-2019 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizi 9 Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi,18 Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, 2 Hukuk Fakültesi, 15 Eğitim Fakültesi, 11 Sağlık Bilimleri Fakültesi, 12 İktisadi Bilimle Fakültesi, 30 Ön lisans programları gibi ülkemizin seçkin üniversitelerine yerleştirdik.  Bu başarıda kurumsal altyapının katkısı, öğretmen ve diğer tüm çalışanlarımızın azimli ve özverili çalışmalarının çok büyük etkisi olduğunu, başarıyı göğüslemenin tam bir takım çalışmasıyla gerçekleştiğini unutmamak gerekir. Öğrencilerimizin bilinçli ve disiplinli bir çalışma temposu, Kurs Merkezimiz disiplinli eğitim programlarıyla, kaliteli yayınlarımızla , Türkiye geneli denemelerimizle , öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, ailelerimizin desteği ile bu başarıları elde ettik. Nitelikli eğitimimiz konusunda emin olan velilerimizin güveni bizim için en önemlisidir . Ayrıca eğitim alanındaki her gelişmeyi titizlikle inceleyen velilerin kurumumuzu seçmelerinden gurur duyuyoruz.