Torbalı’nın tek üniversiteye hazırlık kurs merkezi olarak başlayan Torbalı Uğur Kurs, eğitimdeki başarısını koruyarak ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. 14 yıldır kaliteli eğitimin adresi olarak hizmet vermekte olan Torbalı Uğur Kurs, YKS şampiyonluklarının yanı sıra her yıl merkezi sınavlarda sergilediği dereceleriyle başarılarını taçlandırıyor. Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile 54 yıldır eğitim sektörüne yön veren Uğur Kurs’un 1968 yılında başlayan eğitim yolculuğu, bugün Türkiye’nin 52 ilinde 127 kursu ve 85 bin Uğurlu öğrencisi ile devam ediyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimi ve Bahçeşehir Üniversitesinden alınan güç ile öğrenciler; akademik ve bilimsel temellere dayanan eğitim içerikleri ile buluşturularak, hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor.

TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI

Torbalı Uğur Kurs Müdürü Buse Öz ‘4 kıtada, 9 ülkede, 6 üniversitesi, 6 dil okulu, kampüsleri ve kursları bulunan BAU Global eğitim ağının parçası Uğur Kurs olarak, sınava hazırlıkta öncü adımlarla bugüne kadar milyonlarca öğrenciyi hedeflerine ulaştırmanın verdiği güç ve kişiye özgü öğretim anlayışımız ile Torbalı’daki en başarılı sınava hazırlık merkezi olmaya devam ediyoruz. Türkiye genelinde düzenlediğimiz ve ‘gerçek sınavın provası’ olan deneme sınavlarımıza katılan öğrencilerimiz hem eksiklerini giderme şansı buluyor hem de Türkiye sıralamasını görebiliyor. ‘ ifadelerini kullandı.

 ‘DİJİTAL EĞİTİMDE FARK YARATIYORUZ’

Başarı geleneğinden ödün vermeden kaliteli eğitimi 14 yıldır Torbalı’ya ulaştırdıklarının altını çizen Buse ÖZ  ‘Öğrencilerimize yüz yüze eğitim verirken aynı zamanda teknolojinin destekleyici, tamamlayıcı, geliştirici özelliklerinden de faydalanıyoruz. Kursumuzda bu yıl hayata geçirdiğimiz kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı eğitim platformumuz Uğur Dijital ile öğrencilerimize dijital koçluk yapıyoruz. Alanında uzman ve deneyimli akademik kadromuzun oluşturduğu içeriklere, soru bankalarına ulaşabilen öğrencilerimiz, hedeflediği üniversite için bir yol haritası oluşturma şansı buluyor, başarı grafiğini kayıt altında tutabiliyor.’ Dedi.

Kurs müdürü Buse Öz sözlerine şöyle devam etti. ‘Ayrıca Kursumuzda bu yıl “Kariyer Kulübü”, “Gece Modu”, “Bir Soru'n Var Mı?” , “U-Check Up”, “ETAP”, “U-Bridge” gibi yeni uygulamaları hayata geçirmiş bulunmaktayız.

  1. Kariyer Kulübümüz ile öğrencilerimizin kariyer hedefleri ve becerilerine uygun şekilde yönlendirilmesini sağlıyoruz. Online üniversite tanıtım günleri ve kariyer liderleriyle söyleşiler gerçekleştiriyoruz.
  2. Gece Modu ile öğrencilerimiz derslerin bitişinden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Kursumuzu her Çarşamba saat 22:00’a kadar öğrencilerimizin ders çalışması için açık tutuyoruz.
  3. Uğur Takip Sınav Programı (UTSP) ile ödev devamlılığını sağlıyor ve ayrıntılı bilgilendirmeler yapıyoruz.   
  4. Bir Soru'n Var Mı? uygulaması ile öğrencilerimiz ders saatleri dışında öğretmenlerine eksik kaldığı konularla ilgili soru sorma şansı buluyorlar.
  5. U-Check Up programı ile öğrencilerin bilişsel ve kişisel gelişim alanları takip edilerek ölçüm yapılıyor. Psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen öğrenciye özgü çalışmalar sonucu velilere ve öğretmenlere geri bildirimler yapılıyor.
  6. ETAP (Eksikleri Tamamlama Programımız) ile de öğrencilerimiz bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tekrar edebiliyor.   Ayrıca Uğur Kurs olarak sınava hazırlık sürecinde öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini de üst seviyede tutuyoruz.
  7. U-Bridge programımızla velilerimizi öğrencilerimizin akademik süreçleriyle ilgili bilgilendiriyoruz.
  8. Bi’ Mola; Eğitim uygulamalarımızın yanı sıra kısa Bi’ Mola vermeyi de ihmal etmiyoruz. Düzenlediğimiz eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimiz arkadaşlarıyla birlikte keyifli zaman geçiriyor.’ Dedi.