Kavram Eğitim Kurumları 1974 yılından bu yana Türkiye’de eğitim öğretime yönelik olarak yaptığı çalışmalarla hep gözde ve saygın bir eğitim kurumu olarak varlığını sürdürmüştür. Kavram Eğitim Kurumları Türkiye genelinde okul ve kurs merkezleri olarak Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Kurs Merkezleriyle öğrenci yetiştirmektedir. Öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunacak olan Torbalı Kavram Kurs Merkezi “Aynı Başarı Bambaşka Bir Kavram!” sloganıyla Torbalı’da eğitim sektörüne katkı sağlamayı amaçlıyor.  Torbalı Kavram Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Çetin Aslan: “Kendine özgü değerleri ile bilinçli toplumsal konulara duyarlı ve sınav başarısı yüksek bireylerin buluşma noktası olan kursumuz, Torbalı’da “Aynı başarı bambaşka bir Kavram!”  diyerek bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ile eğitime yön vermeye devam edecek” dedi.

SINAVLARA HAZIRLIĞIN BAŞARI ANAHTARI KAVRAM ’DA!

Torbalı Kavram Kurs olarak öğrencilerine en üst seviyede hizmet verdiklerini vurgulayan Çetin Aslan şunları söyledi: “Kavram’da Sınavlara Hazırlık; bireysel hedeflerin belirlendiği ve hedefe özgü başarı grafiğinin takip edildiği hazırlık programları ile sağlanır. Öğrencilerimizi üniversite sınavına her sınıf düzeyinde, gerekliliklerine uygun olacak şekilde eksiksiz hazırlıyoruz. Tanıma sınavı uyguluyoruz. Bu çerçevede öğrencilerimiz “Konuyu kaçırdım, sorularımı soramadım, bu konuyu pekiştiremedim.” gibi sorunlar yaşamıyorlar. Öğrencilerimiz, genel etütlerde, okul derslerine destek çalışmalarında, randevulu etütlerde, ofis soru çözüm saatlerinde anlayamadığı konuları tekrar çalışıp, pekiştiremediği dersleri tekrar ederek, çözemediği soruları soruyorlar. Nitelikli ölçme değerlendirme programı ile her öğrencimize özel sınav sonuç karnesi ve konu kazanım performansı ayrıntılı bir şekilde raporlanır. Öğrencimiz akademik gelişimini gözlemleyerek öğrenme sürecini bilinçli bir şekilde sürdürür. Sınav sonuç karnesinde öğrencimizin, sınıf, kurs merkezi, il ve Türkiye geneli başarı sırası, doğru, yanlış ve boş bıraktığı sorular, öğrenci neti, sınıf ortalaması, genel ortalama, soruların konu / kazanımları yer alır.

“BAŞARI İÇİN HER TÜRLÜ İMKAN MEVCUT”

“Dijital destekli eğitim programı ile akademik derslerin konu anlatımları görsel, animasyon ve videolarla desteklenerek görsel ve işitsel öğrenme kolaylaşır. Örnek soru çözümlerinin bulunduğu akıllı tahtalarımızla öğrencinin derse aktif katılımı sağlanır. Öğrencilerin kullandığı dijital öğrenme otomasyon sistemiyle de akademik ders durumlarının takibi yapılır. Kavram Kurs Merkezlerinin kişiye özgü gelişimsel ve kariyer odaklı rehberlik anlayışıyla öğrenciler sınavlara sınav kaygısı yaşamadan hazırlanırlar. Her öğrencinin “Danışman Öğretmeni” sınavlara hazırlık sürecinde öğrencinin en yakın yol arkadaşıdır. Danışman öğretmen, öğrenciyi sürekli takip eder, akademik başarı için rehberlik eder” ifadelerini kullandı.