Yetiştirme kursları açısından pek alternatifin bulunmadığı ilçeye büyük bir yatırım gerçekleşiyor. Yaklaşık 40 bin öğrencinin bulunduğu Torbalı’da, öğrencileri doğru rehberlik anlayışıyla yönlendirme, çağdaş eğitim yaklaşımlarıyla yetiştirme ve gelecek ile sınavlara en iyi şekilde hazırlamak adına Fen Bilimleri VİP açılıyor. ‘Eski adap, yeni nesil’ parolasıyla eğitim veren, ‘Uğurlu eğitim, uğurlu gelecek’ sloganıyla öğrencileri yetiştirmeyi ilke edinen Fen Bilimleri VİP 8, 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri ile lise mezunlarına hizmet verecek. Tepeköy Mahallesi 4504.sokakta(Eski karakol yanı) hizmet verecek olan özel öğretim kurumu ağustos ayı itibariyle eğitimlere başlayacak.

GECELERİ AÇIK KÜTÜPHANE

İzmir’de adını başarılarla duyuran iki özel öğretim kurumu daha bulunan 15 yıllık eğitimci Aylin Demirel tarafından Torbalı’ya kazandırılan eğitim kurumunda çalışmalar sona erdi. Birebir eğitim modeli, maksimum 16 kişilik sınıflar, alanında uzman ve tecrübeli öğretmenler ve geceleri de açık olacak olan kütüphane ve etüt odasıyla öğrencilere hizmet verecek olan Fen Bilimleri VİP bu alanda da ilçede ilklere imza atacak. Evinde uygun ders çalışma ortamı bulamayan ya da grup çalışması halinde sınavlara hazırlanmak isteyen kursiyerlerine akşam saatlerinde de kütüphane kapısını açık bırakacak olan kurum, öğrencilerin kurumdan maksimum seviyede faydalanmasını sağlayacak.

31 MART’A KADAR AVANTAJLI FIRSATLAR

12 derslikten oluşan ilçenin en modern ve en konforlu özel öğretim kursu olacak olan Fen Bilimleri VİP, ilçede aynı zamanda en ekonomik özel öğretim kurs merkezlerinden biri konumunda. Ön kayıtların alınmaya 16 Mart itibariyle alınmaya başlanacağı kurumda ilk 50 öğrenciye ekstra indirimler olacak. Ayrıca 31 Mart tarihine kadar kayıt olan öğrenciler avantajlı fırsatlardan yararlanacak. Ön kayıt için herhangi ödemenin yapılmayacağı da ifade edilirken, öğrencilerin hayallerine, isteklerine göre tüm adımların atıldığı kaydedildi.

DEMİREL’DEN KURUMA DAVET

Açılacak olan kurumla ilgili bilgi veren Kurucu Aylin Demirel, “Öğrencilerimizin çağın gereklerine uygun, donanımlı bireyler olarak yetişmelerini, zihinsel yeteneklerini ve iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla kurumumuzda özel adımlar atacağız. . Yapılacak olan deneme sınavları, takviye kaynaklar ile öğrencilerimizin ulaşması gereken tüm bilgilere en kolay şekilde ulaşmasını sağlayacağız.  Uzman ekibimizle özellikle rehberlik alanında öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp en doğru tercihi beraber yapacağız. Alanında uzman, deneyimli ve en iyi öğretmenlerle işimizi şansa bırakmayacağız. Eğitim hata gerektirmeyen bir alan bunun bilincinde en doğru şekilde Torbalı’daki öğrencilere hizmet vereceğiz. Detaylı bilgiler için öğrencilerimiz hiç çekinmeden kurumumuza gelebilir bizden detaylı bilgi alabilir” ifadelerini kullandı.