Torbalı Anadolu Lisesi ,Avrupa Birliği Erasmus+ K220 Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları türünde 2021-1-ES01-KA220-SCH-000032557 numaralı “Dijital Oyun Hazinesi ve Kütüphanesi” isimli proje kapsamında Hırvatistan’ın Valpovo şehri Srednja Skola Valpovo okulunda 21-22.03.2022 tarihlerinde yapılan toplantıda ,Romanya, Portekiz, Makedonya ve İspanya’ dan proje ortakları ile buluştu. Her kurumdan iki katılımcı ile toplam 14 kişi yapılan toplantı sonucunda projeyi daha etkin bir şekilde yönetmek için yeni kararlar alındı.

İYİ ÖRNEK  OLDU

 Geziye katılan öğretmenler olarak uluslararası bir projede yer almış olmanın deneyimini kazandıklarını, farklı kültür ve okulları yakından tanımış ve ortak ülkelerin kültürlerinin bilgilerini gezi faaliyetleri yoluyla öğrenmiş olduklarını ifade eden Torbalı Anadolu Lisesi proje yürütücüsü öğretmenleri , “Bu faaliyet ile projemizi daha iyi yönetme ve olası sorunları öngörme fırsatı elde ettik, okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilerin uluslararası projelerde yer alma motivasyonunu artırmış ve iyi örnek teşkil etmiş olduk ”şeklinde konuştular.

İŞ BİRLİĞİ

 Okulun proje yürütücüsü öğretmenleri ;“Ev sahibi ülke ve okul ile ilgili deneyimler elde edildi. Tüm ortak okullar ile çok kültürlü bir bakış açısı kazanarak iş birliği içinde çalışıldı. Farklı kültür ve ülkeler ile ilgili tecrübe ve bilgi kazanıldı. Projenin en etkin şekilde yürütülmesi için ekipler kuruldu. Olası problemlerin çözümü konuşuldu. Yeni planlar ve analizler yapıldı. Kültürler arası etkileşimde bulunuldu ”diyerek elde ettikleri kazanımlardan memnuniyetlerini ifade ettiler.