2007-2008 eğitim öğretim dönemine Torbalı’nın tek üniversiteye hazırlık kurs merkezi  olarak başlayan Torbalı Uğur Kurs Merkezi eğitimdeki başarısını koruyarak ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. Öğrencilerin günlerdir merakla beklediği  Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı  açıklandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin aday işlemleri sayfasından Tc. Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp öğrenebilecekler. Açıklanan sonuçların ardından bir basın açıklaması gerçekleştiren Torbalı  Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Yıldırım BAYTEKİN,’’Öğrencilerin yaklaşık 1 yıldır yoğun emek sarf ederek hazırlandıkları YKS Sonuçları  açıklandı. Özel Torbalı Uğur Kurs Merkezi öğrencileri sınav maratonu boyunca alanında uzman eğitim kadrosu ile çalıştılar. 14 yıldır ilçemize eğitim öğretim alanında kaliteli eğitimi vermekteyiz . İlçemizde derece yapan öğrencilerimi tebrik ediyorum. İlk binde 3 öğrencimiz, 5 binde 5 öğrencimiz, ilk 10 binde 13 öğrencimiz, ilk 20 binde 16 öğrencimiz Türkiye ve Torbalı dereceleri elde ettiler. Başarıyı göğüslemenin tam bir takım çalışmasıyla gerçekleştiğini unutmamak gerekir. Öğrencilerimizin bilinçli ve disiplinli bir çalışma temposu , kursumuzun disiplinli eğitim programları, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve ailelerimizin desteği ile bu başarıları elde ettik.’’

Baytekin, ’’Yıllardır binlerce gencin hayallerini gerçeğe dönüştürmekte yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz. Kararlı, azimli, araştıran, özgüveni yüksek, başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Torbalı Uğur Kurs Merkezi , eğitim sektörünün yeni bir sayfa açtığı bu dönemde öğrencilerinden aldığı güç ve çağdaş eğitim çizgisiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecek. Eğitim kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi amaç edindik. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarının mimarı olan öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutlarım. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı büyümenin, istikrarlı gelişmenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.

ÖĞRENCİLER GELECEĞE HAZIRLANIYOR!

Torbalı Uğur Özel Öğretim Kurs Müdürü Simge TİKANKUŞ,’’ En büyük idealimiz öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken ülkemizin geleceğine katkı sunmak. Bu anlayışla çıktığımız eğitim yolculuğumuzda Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak eğitim ve öğretime sunulmuş klasikleşmiş çalışma metotlarının dışında öğrencilerimize uyguladığımız Uğur Dijital, etüt programı, soru çözümü, deneme sınavları, konu ve kazanım eksiğine göre öğrencilerimize uyguladığımız pekiştirme  materyalleri, öğrenci koçluğu sistemimiz başarıyı getirdi. Uğur Okulları 54 Yıllık deneyim, başarı ve vizyonuyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı öğrencilerimizin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor’’ dedi.

TERCİH BÜROSU

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından sıra üniversite tercih işlemlerine geldi. Torbalı Uğur Özel Öğretim Kursu tercih yapacak öğrencilere destek vermek amacıyla tercih bürosu açacak. Öğrenci ve velilere sınav sistemi hakkında bilgilendirme sunan ve öğrencilerinin akademik başarısını destekleyen Torbalı Uğur Kurs Merkezi’nin belirlenen hedef ve kişisel analiz çerçevesinde öğrencinin bilişsel gelişimine katkı sağlarken tercih döneminde de öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Tikankuş,’’Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından en yoğun dönem için hazırlıklarımızı tamamladık. Üniversiteye yerleşmede harcanan yoğun bir çalışma kadar mühim olan doğru tercih sıralaması yapmaktır. Tercih öneminde Torbalı’daki öğrencilerimize Uğur Kurs Merkezinde hizmet vereceğiz. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girmiş her öğrenci, kurumumuzu arayarak tercih randevusu alıp, tercih dönemi boyunca gereken profesyonel yardımı alabilecek. Torbalı’da eğitim öğretimde  15. Yılına girecek olan Torbalı Uğur Kur Merkezi, her geçen gün başarı grafiğinden asla ödün vermeyerek  her geçen yıl ki başarısını daima daha da ileriye götürmüştür.’’dedi