Torbalı’da yıllardır Yazıbaşı kavşağında kurulan Kurban Pazarı, bu yıl itibarıyla yeni yerinde hizmet verecek. Bayındır yolu üzeri, Fetrek Çayı kenarında kurulacak olan yeni pazar alanı, daha geniş ve modern yapısıyla dikkat çekiyor. Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala, Torbalı Belediyesi ekipleri pazaryeri için altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bölgenin en büyük kurban pazarı olma özelliğini yıllardır koruyan Torbalı Kurban Pazarı, yeni yerinde de bu unvanını sürdürmeye devam edecek.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir'den Konya Kağıt'a Net Mesaj Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir'den Konya Kağıt'a Net Mesaj

HEM DAHA GENİŞ HEM DE ULAŞIMI KOLAY

Yeni alanda küçükbaş hayvanlar için 108, büyükbaş hayvanlar için ise 22 satış alanı oluşturulacak. Belediye ekipleri, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak pazarın kısa süre içerisinde hazır hale gelmesini hedefliyor. Kurban pazarının hem daha geniş bir alana taşınması hem de ilçe merkezine daha yakın bir noktada konumlandırılması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni pazar alanının ulaşım açısından kolaylık sağlamasının yanı sıra daha rahat bir şekilde satış yapılacağı ifade edildi.