İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, kazançlı alışveriş keyfine muhteşem bir sürpriz daha ekliyor. Yıl boyu süren kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş keyfini ikiye katlayan Optimum, bu kez de çekilişle bir ziyaretçilerine son model bir Mercedes Benz CLA 200 ve birbirinden özel son teknoloji ürünlerden hediye ediyor.
17 Ekim 2016-19 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında İzmir Optimum Outlet’ten alışveriş yapan Optimum Club üyeleri aynı gün içerisinde her 150 TL’lik alışveriş ile Mercedes Benz CLA 200 kazanma şansını yakalıyor. İzmir’in alışveriş ve eğlence merkezi Optimum, şanslı ziyaretçilerine rüyaları süsleyen son model bir Mercedes ile bir adet Apple Iphone 6S, bir adet Apple Ipad Mini 4, bir adet Samsung Galaxy S7 ve bir adet Samsung TV hediye ederek alışverişlerini taçlandırıyor. 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek kampanyada her 150 TL’lik alışveriş ile çekilişe katılarak şans ikiye katlanıyor.
Optimum’un araba kazandıran kampanyası sonucunda yepyeni bir Mercedes Benz CLA 200ve teknoloji ürünleri, noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak çekiliş ile sahibini bulacak.