Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla genel başkan yardımcıları Türkiye turuna çıkıyor. MHP’nin son dönemdeki yeni konsepti ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantıları MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman koordinasyonunda yapılacak. İlk toplantının 3-4 Aralık tarihlerinde İstanbul’da yapılması planlanırken, ikinci toplantı ise İzmir’de gerçekleştirilecek.
MHP Genel Başkan Yardımcıları MHP’nin son dönemdeki yeni konsepti ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantıları yapmak üzere Türkiye turuna çıkıyor. MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mehmet Günal, MHP Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A.Kenan Tanrıklu’nun İzmir’de katılacakları toplantılara illerdeki tüm teşkilatlarının katılımı sağlanacak.
Amaç, istişare ve bilgilendirme
MHP politikalarının teşkilat mensuplarına aktarılmasını amaçlayan toplantılar partililerle istişare zemini de oluşturacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mehmet Günal yapılan çalışmayla alakalı olarak, “Genel Başkanımızın talimatıyla gerçekleştireceğimiz toplantıları Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman koordinasyonunda yapacağız. İlk durağımız İstanbul. Sonraki haftada İzmir’de olacağız. Toplantılara başlamadan önce son ve kesin talimatları başkanlık divanımızda liderimizden alacağız” dedi.
İzmir teşkilatı hazır
Program hazırlıklarına şimdiden başlayan MHP İzmir İl Teşkilatı da il başkanı Necat Karataş’ın talimatıyla çalışmalara başlamış durumda. MHP heyetinin iki gün sürecek İzmir programı 10-11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programda ilk gün basın toplantısı ve bazı kuruluşların ziyaretleri olduğu öğrenildi. MHP İzmir İl Teşkilatı ikinci gün ise bölgesel toplantılar hazırlıyor. Merkez, Bakırçay Havzası ve K. Menderes Havzası olarak üç bölgede yapılacak olan toplantılara üç genel başkan yardımcısı da katılacak. Mehmet Günal merkez, Ahmet Kenan Tanrıkulu Bakırçay Havzası, Mevlüt Karakaya ise Küçük Menderes Havzası toplantılarına başkanlık edecek Toplantılara MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın da katılacağı öğrenildi.